MEME VIETNAMESE FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MeMe Vietnamese Food. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:59 Heerlijk eten. Alles wat we bestellen ziet er mooi, smakelijk en verzorgd uit. Meme stelt nooit teleur. Echt een aanrader.
17 mei 2024 om 17:40 Vega nasi was niet te vreten. Het was kleefrijst en smaakte over de datum. Bah!
17 mei 2024 om 7:43 Zoals altijd helemaal geweldig!
14 mei 2024 om 21:48 2de keer dat ik bestel en het is heerlijk eten. Jullie hebben er een vaste klant bij!
11 mei 2024 om 13:39 Lekkere kokoscurry. De kip erin was ook lekker. Maar de rijst is toch het lekkerst
9 mei 2024 om 22:28 Dank voor de snelle bezorging en de heerlijke gerechten
8 mei 2024 om 14:22 In tijden niet zo lekkere pho gegeten. En de spring rolls waren goed gevuld. De bezorger was iets eerder dan gepland ook. Dus ik ben super tevreden!
5 mei 2024 om 19:19 Altijd tevreden, maar vandaag minder. Beker met bubble tea was kapot en lekte dus. Plastic tas was gevuld met de tea. Dat zag ik helaas pas bij het openen vd tas.
5 mei 2024 om 18:47 They forgot my coffee.. took so long to arrived .. the ice coffee I received was not even half of the cup after waiting again for so long … two sip in and it’s gone .. but the food was delicious. They could have giving us something extra lmfao
4 mei 2024 om 20:42 Uitstekend
22 apr 2024 om 9:02 Snelle bezorging. Eten was niet warm. Weinig smaak en ook niet pittig. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
21 apr 2024 om 21:27 Eten was goed en snel bezorgd bedankt